Lærere og lederteam

Toril Nygreen Grave

har bred yrkeserfaring, og er utdannet coach og pedagog. Utvikling av mennesker har vært en rød tråd gjennom hele hennes karriere, og hun brenner for å se mennesker ta i bruk hele sitt potensial.

Erfaring:
2009->         Eier og grunnlegger av TNG Coaching
2001-2009   Ansatt i Höegh Autoliners: HR-Manager & IT Training consultant
1997-2000   Lærer i ungdomsskolen

Utdanning:
Coachutdanning hos CTI Oslo/London
Mastergrad i Verdibasert Ledelse
5-årig lærerutdannelse ved HIST/NTNU

Coaching og sertifisering:
Toril Grave er sertifisert coach gjennom ICF og har titlene PCC og CPCC

Verv:
Styreleder i CaC-Nettverket & nylig avgått president for ICF Norge

Toril bor i Tønsberg, er gift og mor til 3 gutter


Vigdis Skau Gjervoldstad

er utdannet adjunkt og har jobbet som lærer inntil for noen år siden. Da startet hun som  barne- og familiepastor i Filadelfiakirken , Oslo. Januar 2018 byttet hun jobb, og er nå leder for den nystartede avdelingen Filadelfiakirken kurs&kompetanse. Hun er i tillegg pedagogisk leder av andreåret Ut i tjeneste ved Menighetsbibelskolen, avd Oslo. Der underviser hun i kommunikasjonslære.

Vigdis har sammen med sin mann alltid vært opptatt av kommunikasjon, og har i flere år vært kursholdere i samlivs/kommunikasjonskurs, i tillegg til parsamtaler.

Vigdis har i alle år hatt diverse lederroller i menighet, og i skolejobben var hun engasjert i skolens plangruppe og jobbet med skoleutviklingsprosjekt og europeiske samarbeidsprosjekt.

I ni år var Vigdis med hele familien misjonærer og lærere i Kenya, der noe av det mest spennende var et Norad-støttet prosjekt som handlet om å trene ledere i kirkene. Vigdis brenner for kultur og kommunikasjon, og for å være med å utruste og utvikle  mennesker, og ikke minst gi dem verktøy for bedre kommunikasjon. 

Etter at hun tok coachingutdanningen gjennom Coaching Academy, har dette vært et viktig verktøy i verktøykassa, og verktøyet brukes i både undervisning og i samtale med enkeltpersoner.


Erfaring:
2011->           Godkjent coach gjennom CAN og eksamen i coaching ved HLT

2005->           Sertifisert PREP-kursholder
2011->           Barne- og familiepastor i Filadelfiakirken, Oslo

2006->           Pedagogisk leder for Ut i tjeneste, bibelskole (MBS avd Oslo) 

1990-2001     Misjonær, lærer og prosjektarbeider  i Kenya 
1985-2011     Lærer i barne- og ungdomsskolen i Norge og Kenya

2011-2018 Barne- og familiepastor i Filadelfiakirken, Oslo

2018- Leder for Filadelfiakirken kurs&kompetanse

Utdanning:
Lærerutdanning fra Telemark lærerhøgskole

Videreutdanning som adjunkt fra Teologisk fakultet (Dialog i religionsfaget) ,Høgskolen i Volda (IKT) og Høgskolen i Vestfold (Digital porteføljemetodikk)

Prepsertifisering fra Modum bad

Coachutdanning og godkjenning gjennom CA og HLT 

Vigdis bor i Oslo, er gift og mor til 3 gutter og 1 jente, og bestemor til flere.


Jenny Bergh

har sin bakgrund som pastor och teolog men har också arbetat som kursledare, verksamhetsledare, projektledare, lärare, brandman, styrelsearbete med mera. Sedan 2004 har Jenny drivit egen firma vid sidan av och sedan 2013 arbetar hon heltid som konsult och coach i det egna bolaget Jenny Bergh Coach & Consulting. Passionen för utveckling och ledarskap har följt genom åren.

Jenny har en BA in Theology and Leadership från HLT med fördjupning i Värderingsbaserat ledarskap och coaching. Därtill har Jenny tagit fristående kurser inom pedagogiskt ledarskap och kreativa processer främst vid Mälardalens högskola.

Jenny är Coachutbildad vid Coaching Academy och har också ett antal certifieringskurser bakom sig inom beteendestilar, ledarskap, coaching etc.

Ett urval av uppdrag är Mentorsutbildning för ÅF academy, Processdag för Modellera arkitektbyrå. Konflikthanteringsutbildning för Administrativa Chefer inom folkhögskola, Styrelseutbildning, Coaching för Mittuniversitetet, Jobb Väst Västerås, Stockholmsstift, Equmeniakyrkans församlingsutvecklare. Forskningsuppdrag på uppdrag av Pingst Ung samt coachuppdrag för enskilda och grupper främst på ledningsnivå.

 

Jenny är gift och har två barn. Kraft och inspiration hämtas ute i naturen helst i skidspåret, på cykeln eller med löparskorna på.Runar Wold

har vært en del av daværende Lederskolen og senere Coaching Academy siden 2005 og har vært en årrekke i staben. Nå leder han staben ifm modulene i Oslo. Han jobber til daglig som pastor.

_________________________________________


Toril Nygreen Grave (faglig leder & hovedlærer)


Vigdis Gjervoldstad (hovedlærer)
Jenny Bergh (leder av CA i Sverige)


Runar Wold (leder av stab)