Sammen for utvikling og vekst

Velkommen til en inspirerende dag med coaching i fokus. Coaching Summit er en årlig inspirasjonssamling og møteplass for alle som ønsker å bidra til at mennesker oppdager sine iboende ressurser og potensial. Coaching Summit gir faglig påfyll og økt kompetanse -  gjør dagsseminaret  til vårens ”happening” for deg selv og andre i ditt nettverk!

Årets Summit vil inneholde:

- Bruk av coaching i kirken. Ulike erfaringer deles.

- Hvordan sammen best mulig nå felles mål på arbeidsplassen? Vi vil blant annet både få se og oppleve Diversity Icebreaker som er et anerkjent og svært nyttig verktøy som kan taes med hjem i egne sammenhenger.

Foredragsholdere:

Piotr Pluta:
Daglig leder av Human Factors og organisasjonspsykolog. Psykologi knyttet til humor er blant hans faglige interessefelter og han har utviklet og holder engasjerende seminarer med humorens rolle i organisasjoner.  Piotr er også en av  hovedansvarlige for forskningen knyttet til Diversity Icebreaker og videreutvikling av konseptet. Diversity Icebreaker er noe vi får høre og se mer til denne dagen.

Toril Nygreen Grave:
Utdannet coach og pedagog. Utvikling av mennesker har vært en rød tråd gjennom hele hennes karriere, og hun brenner for å se mennesker ta i bruk hele sitt potensial. Hun er eier og grunnlegger av TNG Coaching samt faglig ansvarlig ved Coaching Academy.

 I tillegg vil andre engasjerende foredragsholdere bidra med input. 

 
Når: 9.april kl 12.30 – 16.00 (samlingen starter med lett lunsj)

Påmelding her: https://www.checkin.no/event/15665/c-a-coaching-summit


For spørsmål ta kontakt på: linn@coachingacademy.no
Coaching Summit er et samarbeid mellom Coaching Academy og HLT - Høyskolen for Ledelse og Teologi.